NISSBACKAN KARTANON VEISTOSPUISTO KIINNI KESÄLLÄ 2020

TIEDOKSI: Vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen Nissbacka on PARASTA AIKAA PYSYVÄSTI KIINNI, eikä ikävä kyllä näillä näkymin aukea laisinkaan kesällä 2020.

Tilanne on valitettava, sillä hyvin menestyneen Vantaan taidemuseo Artsin näyttelyn tiimoilta oli tarkoitus kesällä 2020 laajentaa veistospuiston toimintaa nelipäiväiseksi (to-pe-la-su) ja avata Laila Pullisen taiteilijakoti pysyväksi osaksi näyttelyitä.

Keskusteltuamme yhteistyökumppaniemme kanssa tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, ettei vallitsevassa tilanteessa ole vastuullista avata näyttelytiloja – tai edes veistospuistoa, sillä viimeisten tietojen mukaan viirus leviää myös ulkotiloissa, varsinkin jos ihmisjoukko pakkautuu tiiviisti samaan paikkaan.

Näin ollen eivät esim. perinteiset Jean Ramsayn esittelykierrokset tule kysymykseen, ja näiden ollessa olennainen osa veistospuiston toimintaa olemme tehneet vaikean päätöksen siirtää aiotut toiminnan laajentamiset keväälle 2021.

Toivomme teiltä Nissbackan ystäviltä ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa.

Nähkäämme kesällä 2021!

Ystävällisesti,
Jean Ramsay
Veistospuiston kuraattori ja toiminnajohtaja
Laila Pullisen säätiön hallituksen puheenjohtaja
040-5859031

jean_at_nissbacka. com

P.S. Mahdollisesti pidämme auki joinain viikonloppuina elo-syyskuussa, mikäli tilanne sallii. Seuratkaa ystävällisesti tiedotustamme tällä sivulla tai sivustollamme Facebookissa: https://web.facebook.com/nissbacka.pullinen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s